16.12.12

...somnis de bebé / ... baby's dream



...fa 13 anys que treballo amb la Sílvia, una gran professional i millor persona. Hem passat juntes un munt de coses i situacions. A vegades molt bones,bones i també alguna de dolenta. L'empresa on estem des de l'any 2001 ha decidit desinvertir al nostre país i, per tant, tancar la paradeta. Estem molt decebudes però... per sort, la Sílvia, aviat uns donarà una gran alegria doncs en breu naixerà l'Arnau, el seu segon fill.

...I've been working with Silvia since 1999, she is a great professional and even a better person. Together we have been through a lot of different situations, some very good, some good and some not so good. The international company in which we work have decided to move outside of the country so the close our office. We are quite disappointed, but... we will be happy shortly because in a few days Arnau, Silvia's second son, will be born.


Li he fet un conjunt de armanyac amb un coixí per als primers dies. Les teles són del TM i són perfectes per fer coses als nens. Ja sabeu que és molt més fàcil trobar teles per nenes que per nens.

I did a mini quilt and also a mini pillow for the firsts days. I bought the fabric at TM and they are prefect for boys, you know how difficult is to find boys' fabric.



...per dins hi he posat forro polar que encar li dóna un toc més suau.
...on the back I used a very soft fleece.


El que més m'ha agradat de fer és la part de darrera del coixí.
I loved to do the baking of the pillow.


He fet servir aquest tutorial.
I used this tutorial.


Sílvia, de tots aquests anys m'emporto la teva súperamistat i estic segura que els nostres camins es tornaran a trobar. T'estimo molt i com diu tothom: que sigui una hora ben curta!

Sílvia, from all this years I take with me your friendship and I am sure we will work together sometime. I love you so much and as everyone sais: I wish you a short hour!


Bona sort i bons somnis!
Good luck and good dreams!

PD: No us oblideu del meu sorteig! / Do not forget my give away!

13 comentaris:

  1. Quina entrada tan emotiva Susana...quina m....aquest pais se'ns en va a fer punyetes! Canviem de tema! Aquest conjunt és preciós, i molt útil, i un record únic. Les teles m'encanten, com sempre! Un petonàs guapa!!!

    ResponElimina
  2. M'encanta el conjunt q has fet! Les teles són ideals!!

    ResponElimina
  3. Es una manteta preciosa igual que el coixí, aquestes teles en tenen el cor robat, ja en tinc unes quantes. Molt petons i anims.

    ResponElimina
  4. T'ha quedat preciosa Susana! Segur que la Sílvia pensarà en tu cada cop que miri la manteta. I segur que els vostres camins es tornen a trobar!

    ResponElimina
  5. Susana, qué lindo te ha quedado el conjunto!!!! será un regalito genial...
    Siento mucho que hayan tenido que cerrar el negocio, los tiempos que corren se están complicando cada vez más pero tienes en Silvia una verdadera amiga y seguro que los caminos de ambas se volverán a encontrar. Un besote cielo

    ResponElimina
  6. Quin regal més meravellós!! Les robes precioses i molt ben combinades i el darrera del coixí de somni.
    Em sap molt greu això de la feina, però no perdis l'empenta!!

    ResponElimina
  7. xulo, xulo....veig que encara no t'atreveixes amb el punt de festó a màquina eh!!!LLança-t'hi, què pot passar? XD

    ResponElimina
  8. Susana ànims i força!! Amb aquesta energia ho podreu superar tot! Us ho dic per experiència pròpia...
    Aquest conjuntet és moníssim guapíssim.
    Un petonàs i fins aviat!
    Pd. Jo ja estic apuntda al sorteig i vaig una entrada dient-ho

    ResponElimina
  9. Costa acceptar que t'has quedat sense feina, però sempre hi ha quelcom que et fa continuar, ja siguin fills, nous projectes que no t'havies plantejat mai... i potser millors i que omplen igual o més! (ho dic per experiència). I sobre el conjunt que has preparat a la Silvia és GENIAL! m'encanta... has fet que aquestes teles (les hi tenia una mica de mania) m'hagin acabat agradant!
    Petons

    ResponElimina
  10. Una entrada preciosa i les labors una cucada.

    Molt bon Nadal.

    Un petonet.

    Olga

    ResponElimina
  11. Quina rabia això de la feina, i més en aquesta época. Sí, ho sé. Fa mal en aquesta época, i en qualsevol, però mentre tothom està feliç, com deixar de banda la feina. Això nomès potser que en trabaràs una feina millor. Aquest és el meu desig per a tú.
    Aquest conjunt per la Silvia, és realment molt maco. Felicitats.
    Un forta abraçada.

    ResponElimina
  12. Es cierto que para niño cuesta trabajo encontrar telas pero en esta ocasión las que has utilizado son preciosas y Arnau va a estar de lo más arropado.
    Siento mucho lo del trabajo, está la cosa complicada pero espero que te vaya bien.
    Besinos

    ResponElimina
  13. Quin regal tan especial! La manteta és preciosa i el coixí també. Segur que a la Sílvia li encantarà...
    Ànims per lo de la feina... de vegades es tanca una porta... però s'obre una finestra... La vida ens porta per camins que no podem predir... Una abraçada i bones festes!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...