2.5.12

...100 seguidors/es de somni / ...100 dream followers.

GRÀCIES, GRÀCIES I 100 VEGADES GRÀCIES A TOTS/ES ELS QUE EM SEGUIU!!!! Sé que és un gran esforç, temps, dedicació, comentaris i compartir la nostra afició(jo també sóc seguidoraJ...). Com diuen “lo prometido es deuda” així que estic a punt de descobrir el secret millor guardat. Això que mig us ensenyava aquí de fet és:

THANK YOU, THANKYOU AND 100 TIMES THANK YOU TO ALL MY FOLOWERS!!!! I know is a big effort to follow someone (I am also following J), time, comments to share our maximum hobby. "A promise is a promise” you are about to discover my secret. What I have shown here is actually:


Em costa molt de creure que a finals del 2011 no feia més que donar-li voltes a la idea de crear un blog (per allò del “culo veo....”) i no m'atrevia. Un matí de dissabte, em vaig aixecar quan tots dormien, i el vaig obrir sense saber molt bé el que feia.. I ara ja tinc més de 100 seguidors/es i més 7.000 visites. De veritat, estic al·lucinada, i tot això no hauria estat possible si no fos per vosaltres. Com a agraïment regalaré aquest camí de taula tan fresc i estiuenc a la guanyadora del sorteig.

Please pinch me, I can’t believe that at the end of 2011 I couldn’t stop thinking of having my own blog. And... on Saturday morning, while everyone at home was sleeping I opened my blog without knowing exactly was I was doing. And right now I already have more than 100 followers and 7.000 visits. And it would never be possible without you. I am so thankful that I am going to give away this fresh table runner.


Per participar / to participate:
1)     Ser seguidor/a del meu blog / Be follower of my blog.
2)     Deixar un comentari + correu electrònic en aquest post i només en aquest post. Data límit: 18 de maig – 00.00.00h. / Leave a comment + email in this post and only in this post. Dealine: May 18th at 00.00 p.m.
3)     Opcional: publicar el sorteig en el teu blog / Optional: mention this in your blog.
4)     Dia del sorteig: 20 de maig a una hora que a mi em vingui bé i a través d’alguna aplicació web / Winner will be picked up on May 20h and throughout some online source.
5)     Seguidores internacionals sou benvingudes / International visitors are welcome
Quins nervis!!! El meu primer sorteig.
I am nervous!!! My first giveaway.



Molta sort i, de veritat, de veritat, moltes gràcies per estar al meu costat i deixar-me estar al vostre!!
Good luck and again, thankyou for being there and letting me be by your side.

Bona nit i bons somnis!!
Good night and good dreams

54 comentaris:

  1. Moltes felicitats Susana!! Realment té molt de mèrit el que has aconseguit en tant poc temps, a mi m'encanta poder seguir-te i veure tots els teus somnis.
    En quan a lo del concurs m'apunto, tot i que ser el primer comentari serà difícil de que em toqui, però tant se val l'important és estar al teu costat.
    De veritat... moltes i moltes felicitats.
    Una abraçada

    ResponElimina
  2. ¡Enhorabuena por esos 100 seguidores! (a ver cuando los consigo yo), y por supuesto que quiero participar en tu sorteo
    primitivaprieto@hotmail.com
    Un abrazo

    ResponElimina
  3. Susana moltes felicitats!
    El que és una passada és l'entusiasme i alegria de les teves creacions.
    Jo m'hi apunto amb molta il.lusió.
    Moltes felicitats un atre cop!

    Fins aviat

    ResponElimina
  4. Moltes felicitats!! jo també em vull apuntar al sorteig. el meu correu és neuscc@hotmail.com i un altre cop moltes felicitats!! t'ho mereixes!

    ResponElimina
  5. Enhorabona! Cada peça de roba cosida amb tant d'amor i cura que ens ensenyes, que ens presentes. Un plaer llegir-te sempre. I m'apunto al teu maravellós camí de taula de sorteig. La meva adreça és: sylviecreativedeco@gmail.com Fins ben aviat, petons!

    ResponElimina
  6. Uau uau uaaaaaaau!!!!! Et mereixes tot el que tens i més...sempre espero a veure que has cosit, m'encanta tot el que fas. I com no, M'ENCANTA AQUEST CAMÍ DE TAULA!!! I m'encantaria que em toqués, tot i que mai tinc sort. Però ho provaré! crisvila_lli@hotmail.com. Felicitats Susana, segueix així !!!! Muaaaa!!!

    ResponElimina
  7. Hola! vinc a visitar-te i a apuntar-me al teu sorteig tambe! Quin cami de taula tan bonic. Moltes felicitats per aquests 100 seguidors i espero que en vinguin molts mes (jo ja en soc una!)

    ResponElimina
  8. Enhorabona! 100 seguidors ja en són un bon grapat! I ja veuràs com la quantitat seguirà pujant perquè fas coses molt boniques. Gràcies pel sorteig, el camí de taula és preciós, els colors de les teles estan molt ben combinats i es nota que hi has posat molta dedicació.
    El meu correu és el següent: sandraalvart2003@hotmail.com.

    ResponElimina
  9. Moltes felicitats!!! El teu blog és realment ineteresant i s'ho mereix!!! M'apunto al sorteig (ja tens una seguidora internacional...jo soc italiana, també si visc aqui!!!) mammavio@gmail.com

    ResponElimina
  10. Moltes felicitats! Sempre es un gust visitar el teu blog.
    Enhorabona i gràcies!

    ResponElimina
  11. Hola,

    Moltes felicitats per aquestes 100 seguidores, ens apuntem al sorteig. sweetpatch010@gmail.com

    Un peto. Raquel i Neus

    ResponElimina
  12. Susana, moltes felicitats!!!!

    El que tinguis tantes seguidores només vol dir una cosa, que les teves feines són fantàstiques i que ens agrada molt seguir-te perque de debó t'ho mereixes.

    la meva adreça rocacf@gmail.com

    ARa mateix publico el teu sorteig!
    Un petó,
    Cesca

    ResponElimina
  13. Susana, te felicito por las más de cien seguidoras que tienes ya!!!!, la verdad es que tener un blog es fantástico porque además de poder enseñar nuestros trabajos aprendemos mucho de todas.....
    Me encantaría participar en tu sorteo.
    Mi e-mail: maritzamejiah@gmail.com
    Un besote guapa

    ResponElimina
  14. Moltes felicitats Susana, has aconseguit mes de 100 en tant poc temps, gràcies als teus treballs tant bonics.El camí de taula m'encanta. Si que vull participar al concurs al meu e-mail es: elracodelpatch@gmail.com. Felicitats un altre cop, Sílvia

    ResponElimina
  15. Enhorabona !!! pels 100 i més que vindran.
    Tens un blog amb treballs preciosos. Felicitats.
    M'hi apunto marimer63@gmail.com
    Ptns.

    ResponElimina
  16. Felicitats Susana!!! ja en som 100......
    jo m'hi apunto.....
    hechodetela@hotmail.com
    Petons

    ResponElimina
  17. Moltes felicitats!!!! Jo ja sóc seguidora teva, i m'apunto al sorteig, aquest camí és preciós!!! Ja ho he anunciat al meu bloc...
    Sílvia
    silviacarmat@gmail.com

    ResponElimina
  18. Es que internet es increible!!! a moltes ens ha passatmes o menys el mateix!!!!
    Moltes felicitats per tots els teus seguidors i moltes gràcies per aquest sorteig tan xulo.
    Una abraçada

    ResponElimina
  19. Moltes felicitats Susana!! Per les 100 seguidores, pel teu bloc i per tot el que fas i ens vas ensenyant!! El camí de taula és preciós!! Com no participar-hi!! Gràcies per l'oportunitat!

    ResponElimina
  20. Feliiiccciittaaatsss!!! Això és una ilu molt gran... jo cada cop que entro al meu blog i veig que el número de visites o seguidors ha pujat.... m'emociono molt... penso: "Ostres! Algú ha volgut compartir un SOMNI-s amb mi....!"
    Ara a per als 200 que t'ho mereixes....!
    Ptnet
    silvia@somni-s.com

    ResponElimina
  21. Moltiiiiissimes felicitats !!! Aixó d'arrivar a 100 seguidores deu ser fantàstic. A mí hem queda molt, però segur que ho aconseguiré amb l'ajuda de tot@s.
    Gràcies per el sorteig.
    Petons !!!!

    maria.alba57@gmail.com

    ResponElimina
  22. Que bonito! Muchas felicidades por tus 100 seguidoras.
    evgipe@gmail.com

    ResponElimina
  23. ¡Hola Susana!
    Muchas felicidades por tus 100 seguidoras y por la gran cantidad de visitas recibidas.
    Y muchas gracias por darnos la oportunidad de ganar este precioso camino de mesa ¡me encantaaaaa! asi que apúntame por favor y me llevo la foto y el enlace a mi blog, a ver si me da suerte.
    Besotes y feliz fin de semana!

    ResponElimina
  24. Hola No te conocía . He llegado hasta aquí gracias a María Alba .
    Enhorabuena por tus 100 seguidores , aunque ya los has superado y verás cómo siguen muchos más ...
    Me gustaría participar en tu sorteo .
    curramarquez@hotmail.com

    Besitos !!

    ResponElimina
  25. Enhorabuena por el éxito de tu blog Susana, eres una crack!
    Me encantaría participar en el sorteo.

    Besos
    paulaoteroalvite@gmail.com

    ResponElimina
  26. Hola Susana, felicidades por las 100 seguidoras del blog. Gracias por el sorteo, seguimos en contacto pues ya me he hecho seguidora de tu blog y pongo el enlace en el mio para que muchas mas vengan a conocerte y participar!!!

    pilar.290457@gmail.com

    http://pilarbujaldon.blogspot.com

    ResponElimina
  27. Moltes felicitats!!
    jo també m'apunte al sorteig.
    El meu correu és fieltro.felt.feltro@hotmail.com
    Ho publique e el meu blog http://fieltrofeltfeltro.blogspot.com.es/
    Gràcies.

    ResponElimina
  28. Muchas felicidades por las 100 seguidoras,me encantaria participar en tu sorteo,mi correo es rosa-piera@hotmail.com,besos

    ResponElimina
  29. Moltes felicitats per 114 seguidor@s, jo també vull participar el sorteig, el meu e'mail: reuspatch@gmail.com; el meu blog: http://reuspatch.blogspot.com.

    Maitetxu

    ResponElimina
  30. Moltes felicitats Susana!!! jo també m'hi apunto per participar i quina il·lusió si em toqués!!! jsolar@wanadoo.es, http://unraconetalmon.blogspot.com

    Judith

    ResponElimina
  31. Hola Susanna! M' agrada molt el teu bloc.
    El camí de taula es molt maco...
    M'apunto al sorteig i a seguir-te!!
    silvia74entrecosturas@gmail.com
    silvia74entrecosturas.blogspot.com
    Felicitats!!

    ResponElimina
  32. Pues ya tienes una más. Me encantan las fotos y estas metida en algún proyecto de los que yo tengo en mi lista de proyectos or hacer. Enhorabuena por un blog tan exitoso!

    ResponElimina
  33. Uff, quasi s'em passa, moltes felicitats per els més de 100 seguidors-es ara mateix ho penjo al meu blog per fer-ne difusió.
    vivesguich@hotmail.com
    patuspatch.blogspot.com
    Una abraçada,

    ResponElimina
  34. Susana moltíssimes felicitats! no et coneixia i la veritat es que fas uns treballs fantastics, a partir d'ara et segueixo!
    gràcies per aquest fantàstic sorteig.
    Et convido que visitis el meu blog: arttopatch.blogspot.com/arttopatch@gmail.com
    Petons
    Laura

    ResponElimina
  35. Muchas felicidades!!!!he paseado por tu blog y me encanta todo lo que haces.Me apunto al sorteo,a ver si tengo suerte.
    Soy Carolina,mi blog caroleta1.blogspot.com
    mi e-mail caroleta3@gmail.com
    Un abrazo
    Carol

    ResponElimina
  36. Muchisimas felicidades por todo lo que haces.Bueno me encantaria apuntarme al sorteo. Me llamo Sonia mi blog es: http://pensandoenleire.blogspot.com.es/ y mi email es slaragones@gmail.com. Un beso

    ResponElimina
  37. Hola Susana, felicidades por tus 123 seguidoras, que seguro que irán en aumento.
    Me he dado una vueltita por tu blog y lo encuentro muy fresco y con unos trabajos muy bonitos.
    Apuntame al sorteo.
    Ahora te llevo a mi blog.
    Gracias.
    Saludos.
    Mavi.

    ResponElimina
  38. Moltes felicitats per les 100 seguidores. M'agradaria apuntar-me al teu sorteig. El meu correu es dianbenloco@gmail.com
    El meu blog es La bruixeta puntaire
    Gracies

    ResponElimina
  39. Felicidades.Haces verdaderas maravillas, sigue compartiendolas con nosotras. Me apunto al sorteo. Gracias
    Mi email es gamazo68@hotmail.es
    Muchos besitos

    ResponElimina
  40. felicitaciones¡¡¡¡me apunto encantada al sorteo y ademas que tienes un bonito blog,gracias..... margari_@hotmail.com

    ResponElimina
  41. Enhorabuena por tu blog, es muy bonito
    mis datos para el sorteo
    pepaespinosa1@gmail.com
    http://cosiendocreandoypensando.blogspot.com
    Un abrazo

    ResponElimina
  42. Moltes felicitats, tant per el teu blog com per el regal, nena es fantàstic.
    Una abraçada.
    Anna Gonzalez (annitago@gmail.com)

    ResponElimina
  43. ¡Hola, me apunto al sorteo!. Pongo un enlace en mi blog para que te conozca mucha gente y te invito a que me visites.
    Marisa "misjabonesdelpueblo"
    paruscristatus@hotmail.com.
    Gracias por el sorteo.

    ResponElimina
  44. hola felicidades por todas tus seguidoras ,me encanta tu blog,
    me apunto a tu sorteo.
    gbengoaa@gmail,com

    ResponElimina
  45. Hola... con tu permiso me apunto al sorteo, me hago tu seguidora y me llevo el sorteoa mi blog...
    Mi email manualidadeslunalunera@hotmail.com y mi blog www.manualidadeslunalunera.blogspot.com
    Besos...
    Susy...

    ResponElimina
  46. Hola, me gustaría participar en el sorteo de este precioso caminito.

    No tengo blog. Mis datos son:

    Mª José Rebón
    mariarebon@gmail.com

    ResponElimina
  47. hola, et segueixo i admiro
    no tinc blog
    aurora calvet
    semana09@gmail.com

    gracies

    ResponElimina
  48. Hola,
    Qué preciosidad! Un trabajo exquisito !!
    Me he suscrito a tu blog, así que te seguiré cada día desde mi Reader ;)
    Mi mail: carolcr@gmail.com

    Muchísimas gracias :)

    ResponElimina
  49. Hola Susana,
    Moltes Felicitats! Fas coses molt maques i amb molt de gust.
    Salut.

    E-mail: marta_munyoz@hotmail.com

    ResponElimina
  50. UFF!1 Pensava que ja no estava a temps!!! M'encanta aquesta camí de taula i moltes i moltes coses de les que fas!!! annabenavent@yahoo.es

    ResponElimina
  51. Hola, me llamo Mercedes. Acabo de conocer tu blog y ya tienes una seguidora más (mercedes qj). Vaya manos tienes y que cosas más bonitas haces. Me gustaría participar en tu sorteo. Saludos merche5560@gmail.com

    ResponElimina
  52. Hola susana, me apunto a tu blog y a tu sorteo te pongo en mi blog, besitos.
    patchlomaideas.blogspot.com
    ideaspatchloma@gmail.com

    ResponElimina
  53. My name is Sara Johnson, I live in california U.S.A and i am a happy woman today? I told my self that any Loan lender that could change my Life and that of my family after been scammed severally by these online loan lenders, i will refer any person that is looking for loan to Them. he gave happiness to me and my family, although at first i found it hard to trust him because of my experiences with past loan lenders, i was in need of a loan of $300,000.00 to start my life all over as a single parents with 2 kids, I met this honest and GOD fearing loan lender online Dr. Dave Logan that helped me with a loan of $300,000.00 U.S. Dollars, he is indeed a GOD fearing man, working with a reputable loan company. If you are in need of loan and you are 100% sure to pay back the loan please contact him on (daveloganloanfirm@gmail.com and Call/Text: +1(501)800-0690 ) .. and inform them Sara Johnson directed you.. Thanks. Blessed Be.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...