21.12.11

...un somni recomanat ...a recommended dream

...una altra de les meves passions és llegir. No llegeixo, devoro!!! Aquests són els que he llegit últimament i us els recomano.... Especialment el de Kate Morton, me'l va recomanar una amiga de Madrid i no s'equivocava, us sorprendrà!
...another of my passions is reading. I don’t read, I devour books!!! This two are my latest book and I really recommend them. Specially de one of Kate Morton, a good friend of mine from Madrid recommended me and she was right, it's really surprising!!!

9 comentaris:

  1. Holaaaa..... hoy me he comprado el de Zafón ... ajjajajj tengo ganas de leerlo .. ainsss ya miraré el del Kate .. mil gracias y que los disfrutessssss.. besotes

    ResponElimina
  2. Holaaa, jo ja els tinc a la carta als reis... a veure si hi ha sort... sino em tocarà passar per la llibreria!
    una abraçada!

    ResponElimina
  3. Un bon llibre, la llar de foc, nevant ..... la Vall d'Aran....mmmmmmm.....

    ResponElimina
  4. Hola Susana, gracias por visitarme y seguir mí blog. Te deseo Felicidad en estás fechas tan señaladas, en compañía de todos los seres queridos. ¡¡FELIZ NAVIDAD, PRÓSPERO, VENTUROSO Y CREATIVO 2012!!. Te sigo

    ResponElimina
  5. Hola Susana, gracies per la teva visita i per seguir.me, jo fa temps que tinc conmençat el llibre de Riverton Manor de la Morton i haig de dir que no m´acaba d´enganxar, aquest del jardin olvidado el tinc a la pila, a veure que tal..!!
    Molt bones festes i una abraçada.

    ResponElimina
  6. Hola Susana, gràcies per les recomanacions, me'ls apunto m'encanta la lectura.
    T'aniré seguint.
    Que passis bones festes!!
    Mercè

    ResponElimina
  7. A totes, gràcies per als vostres comentaris. Mai m'hagués imaginat que fos tan gratificant rebre'ls!!! Aaaaaaaaaaah!!! I gràcies per seguir-me, us segueixo a totes també!!
    FELIÇ NIT BONA I BON NADAL!!!!
    Susana

    ResponElimina
  8. Marta, també he llegit el de Riverton de la Morton i no m'ha agradat ni la meitat que el del Jardín Olvidado, mil vegades millor, ja veuràs!!!

    ResponElimina
  9. Estic llegint El jardin olvidado i m'encanta!!!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...